Fusilli cu fasole verde și Oregano

Fusilli cu fasole verde și Oregano
Fusilli cu fasole verde și Oregano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, lingurițe de oregano, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Încercați Oregano Fasole Verde, Oregano proaspăt și fasole verde de mure, și Fasole verde prăjită și ardei cu pesmet de Oregano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mare; adăugați fasole. Gatiti 4 minute sau pana cand se inmoaie; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Combinați fasolea, pastele și următoarele 7 ingrediente (paste deși usturoi) într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista