Fusilli cremoși cu ciuperci și pui
Fusilli cremoși cu ciuperci și pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 723 calorii, 54g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fusilli, brânză havarti, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fusilli cu sos cremos de Pancetta și mazăre, Fusilli cu sos cremos de praz, și Fusilli Cremoși Cu Dovlecei Galbeni Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti fusilli conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ciupercile și se sotează 3 până la 5 minute, până când ciupercile se înmoaie.
Adăugați pui și cimbru și gătiți 1 minut.
Adăugați sherry și gătiți 1 minut.
Adăugați bulion de pui și aduceți la foc mic.
Bateți împreună făina și laptele și adăugați amestecul de pui. Se fierbe 2 până la 3 minute, până când sosul se îngroașă.
Se ia de pe foc, se adaugă brânza și se amestecă până se topește brânza.
Adăugați fusilli și aruncați pentru a combina. Îndoiți în măsline negre.
Serviți fasole verde pe lateral.