Fursecuri Ușoare Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 169 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Ciocolată Înmuiată Cookie-Uri Unt De Arahide, Ciocolată Înmuiată Cookie-Uri Unt De Arahide, și Ciocolată Înmuiată Cookie-Uri Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă untul de arahide, zahărul și oul până se omogenizează. La frigider 30 min.
Rulați amestecul de unt de arahide în 18 bile.
Așezați, la 3 inci distanță, pe foi de copt. Aplatizați fiecare bilă, în model încrucișat, cu furculița.
Coaceți 18 până la 20 min. sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt 5 min.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Acoperiți foaia de copt cu pergament sau hârtie cerată. Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet. Înmuiați parțial fursecurile în ciocolată; scuturați ușor excesul de ciocolată. Înmuiați prăjiturile în nuci; așezați pe foaia de copt pregătită. Dați la frigider până când ciocolata este fermă.