Fursecuri Ușoare Cu Tort De Morcovi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cap la magazin și ridica ulei vegetal, morcov tort se amestecă, cookie glazură glazură, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Ușor De Morcovi, Tort De Morcovi Ușor Înghețat, și Tort Ușor De Morcovi Fără Gluten.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de biscuiți cu hârtie pergament de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, amestecul de budincă, uleiul și ouăle până se combină. Se amestecă dovlecelul și morcovul. Aruncați aluatul cu linguri rotunjite la aproximativ 2 inci distanță pe foile de prăjituri.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Se răcește 3 minute; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Stropiți glazura peste fursecuri.
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 5 minute.