Fursecuri Semi-freddo și smântână cu Caramel sărat

Fursecuri Semi-freddo și smântână cu Caramel sărat
Cookie-urile Semi-freddo și smântâna cu Caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 102G de grăsime, și un total de 1281 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de unt, smântână grea, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Blackberry Semi-freddo, Dublu cires semi-freddo, și Limoncello & zmeură semi-freddo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin biciuirea smântânii cu zahărul cofetarilor până când obțineți vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
2
Adăugați melasă de rodie și amestecați ușor de 2 ori pentru a combina și pur și simplu strecurați rodia prin cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
RodieRodie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3
Luați o pungă mare de plastic și folosind un știft de lemn, spargeți gingersnaps în bucăți aspre. Pentru a asambla, luați un ramekin și adăugați mai întâi un strat de gingersnaps, urmat de cremă, gingersnaps și, în final, cremă din nou. Folosiți o spatulă dezactivată sau partea din spate a unui cuțit pentru a aplatiza vârfurile. Setați în congelator timp de 45 până la 60 de minute pentru a îngheța. Rulați un cuțit în jurul marginilor atunci când este setat și inversați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Faceți sosul de caramel adăugând zahăr și apă într-o cratiță mică și puneți la foc mediu-mare. Odată ce zahărul s-a dizolvat și caramelul atinge o etapă de chihlimbar închis, adăugați unt și sare și rotiți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Scoateți de pe foc și stropiți peste fursecurile semi-freddo și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista