Fursecuri Semi-freddo și smântână cu Caramel sărat
Cookie-urile Semi-freddo și smântâna cu Caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 102G de grăsime, și un total de 1281 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de unt, smântână grea, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Blackberry Semi-freddo, Dublu cires semi-freddo, și Limoncello & zmeură semi-freddo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin biciuirea smântânii cu zahărul cofetarilor până când obțineți vârfuri moi.
Adăugați melasă de rodie și amestecați ușor de 2 ori pentru a combina și pur și simplu strecurați rodia prin cremă.
Luați o pungă mare de plastic și folosind un știft de lemn, spargeți gingersnaps în bucăți aspre. Pentru a asambla, luați un ramekin și adăugați mai întâi un strat de gingersnaps, urmat de cremă, gingersnaps și, în final, cremă din nou. Folosiți o spatulă dezactivată sau partea din spate a unui cuțit pentru a aplatiza vârfurile. Setați în congelator timp de 45 până la 60 de minute pentru a îngheța. Rulați un cuțit în jurul marginilor atunci când este setat și inversați pe o farfurie.
Faceți sosul de caramel adăugând zahăr și apă într-o cratiță mică și puneți la foc mediu-mare. Odată ce zahărul s-a dizolvat și caramelul atinge o etapă de chihlimbar închis, adăugați unt și sare și rotiți pentru a combina.
Scoateți de pe foc și stropiți peste fursecurile semi-freddo și smântâna.