Fursecuri Perfecte Cu Unt De Arahide Fără Gluten

Fursecuri Perfecte Cu Unt De Arahide Fără Gluten
Fursecurile perfecte cu unt de arahide fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr brun, unt natural de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Gluten Gratuit Ou Gratuit Dublu Ciocolata Unt De Arahide Musca Cookie-Uri, Cookie-Uri De Sărut Cu Unt De Arahide Fără Făină ( Fără Gluten, Fără Lactate), și Cookie-uri cu unt de arahide fără Gluten fără zahăr cu fulgi de ovăz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Într-un castron mediu, cremă împreună margarina, zahărul brun și zahărul alb până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se amestecă oul și untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
(Keebler)(Keebler)
4
Combinați bicarbonatul de sodiu, făina de soia, făina de tapioca și făina de cartofi; amestecați în aluat pentru a forma un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Făină De SoiaFăină De Soia
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Rolați lingurițele de aluat în bile și așezați-le la 2 centimetri distanță pe foi de copt negrease.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista