Fursecuri Perfecte Cu Unt De Arahide Fără Gluten
Fursecurile perfecte cu unt de arahide fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr brun, unt natural de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Gluten Gratuit Ou Gratuit Dublu Ciocolata Unt De Arahide Musca Cookie-Uri, Cookie-Uri De Sărut Cu Unt De Arahide Fără Făină ( Fără Gluten, Fără Lactate), și Cookie-uri cu unt de arahide fără Gluten fără zahăr cu fulgi de ovăz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mediu, cremă împreună margarina, zahărul brun și zahărul alb până la neted.
Se amestecă oul și untul de arahide.
Combinați bicarbonatul de sodiu, făina de soia, făina de tapioca și făina de cartofi; amestecați în aluat pentru a forma un aluat.
Rolați lingurițele de aluat în bile și așezați-le la 2 centimetri distanță pe foi de copt negrease.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.