Fursecuri moi și mestecate cu melasă
Dacă aveți aproximativ 25 de minute de petrecut în bucătărie, prăjiturile moi și mestecate cu melasă ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană grozavă de încercat. Pentru 19 cenți per porție, obțineți un desert care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 169 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, unt, melasă și cuișoare măcinate. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 11%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum prăjituri moi și mestecate cu melasă, prăjituri moi și mestecate cu melasă și prăjituri moi și mestecate cu melasă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă de unt și 1 cană de zahăr. Amestecați melasă și ou.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele; se adaugă la amestecul de smântână.
Se amestecă până se omogenizează bine.
Modelați aluatul în 1-1/4 inci. bile.
Rulați bilele în zahărul rămas.
Așezați pe foi de copt unse. Apăsați plat cu o furculiță.
Coaceți la 350° aproximativ 10-12 minute sau până când se fixează.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin