Fursecuri Linzer Cu Zmeură - Migdale

Fursecuri Linzer Cu Zmeură - Migdale
Cookie-urile Linzer cu zmeură-migdale necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 10 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de migdale naturale, scorțișoară măcinată, jeleu de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Linzer Cu Zmeură - Migdale, Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), și Zmeură Linzer Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Întindeți migdalele pe o foaie mică de copt cu margini și coaceți până când sunt prăjite parfumat și nucile sunt aurii în interior (tăiați una deschisă). Opriți cuptorul. Răciți migdalele complet (puteți accelera acest lucru punându-le la congelator timp de 10 până la 15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Măcinați nucile cu 1/2 cană de făină din rețeta de prăjituri într-un robot de bucătărie până la măcinat fin, apoi transferați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Se amestecă restul de 1 1/2 căni de făină din rețetă și se amestecă în scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Urmați restul rețetei de aluat de biscuiți cu zahăr cu unt pentru a face aluatul Linzer. Împărțiți aluatul în jumătate și înfășurați fiecare jumătate în hârtie de ceară, modelând fiecare jumătate într-un dreptunghi aplatizat, apoi depozitați fiecare într-o pungă de plastic resigilabilă. Răciți aluatul până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cookie AluatZahăr Cookie Aluat
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
6
Se încălzește cuptorul din nou la 350 F cu rack în mijloc. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
În timp ce cuptorul se încălzește, întindeți 1 bucată de aluat (păstrați aluatul rămas răcit) între două foi mari de hârtie de ceară până la 1/8 inch grosime. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a se întinde, se răcește rapid pe o foaie de copt în congelator sau se răcește la frigider până când este ferm.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
8
Cojiți foaia superioară de hârtie de ceară și tăiați cât mai multe fursecuri de 3 inci cu tăietor. Apoi tăiați deschideri de 1 inch în centrul a jumătate din fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
9
Transferați fursecurile, ca tăiate, pe o foaie de copt căptușită, aranjându-le la o distanță de 1 inch. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a îndepărta fursecurile, răciți rapid aluatul în congelator sau răciți din nou la frigider pe o foaie de copt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Aduna, reroll, și chill resturi pentru a forma mai multe cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
11
Congelați sau răciți prăjiturile decupate pe foaia de copt până când sunt ferme înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Coaceți fursecurile, câte o foaie, până când marginile sunt aurii, 6 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
14
Transferați cookie-urile cu o spatulă metalică într-un suport pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Repetați cu bucata de aluat rămasă. (Foi reci și folosiți pergament proaspăt pentru loturile ulterioare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
16
Întindeți aproximativ 1 linguriță de gem pe toate fursecurile rotunde solide (fără găuri). Inele de praf ușor (fursecuri cu găuri) cu zahăr de cofetari folosind o sită cu plasă de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
17
Puneți inele peste gem pentru a forma sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
1
•Pentru cele mai curate margini, continuați să înghețați sau să răciți aluatul între foile de hârtie de ceară ori de câte ori devine moale și înghețați sau răciți prăjiturile tăiate înainte de a le coace.* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș în straturi unice, separate de hârtie de ceară, într-un loc răcoros 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista