Fursecuri Linzer Cu Zmeură - Migdale
Cookie-urile Linzer cu zmeură-migdale necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 10 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de migdale naturale, scorțișoară măcinată, jeleu de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Linzer Cu Zmeură - Migdale, Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), și Zmeură Linzer Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Întindeți migdalele pe o foaie mică de copt cu margini și coaceți până când sunt prăjite parfumat și nucile sunt aurii în interior (tăiați una deschisă). Opriți cuptorul. Răciți migdalele complet (puteți accelera acest lucru punându-le la congelator timp de 10 până la 15 minute).
Măcinați nucile cu 1/2 cană de făină din rețeta de prăjituri într-un robot de bucătărie până la măcinat fin, apoi transferați într-un castron mediu.
Se amestecă restul de 1 1/2 căni de făină din rețetă și se amestecă în scorțișoară.
Urmați restul rețetei de aluat de biscuiți cu zahăr cu unt pentru a face aluatul Linzer. Împărțiți aluatul în jumătate și înfășurați fiecare jumătate în hârtie de ceară, modelând fiecare jumătate într-un dreptunghi aplatizat, apoi depozitați fiecare într-o pungă de plastic resigilabilă. Răciți aluatul până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Se încălzește cuptorul din nou la 350 F cu rack în mijloc. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
În timp ce cuptorul se încălzește, întindeți 1 bucată de aluat (păstrați aluatul rămas răcit) între două foi mari de hârtie de ceară până la 1/8 inch grosime. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a se întinde, se răcește rapid pe o foaie de copt în congelator sau se răcește la frigider până când este ferm.)
Cojiți foaia superioară de hârtie de ceară și tăiați cât mai multe fursecuri de 3 inci cu tăietor. Apoi tăiați deschideri de 1 inch în centrul a jumătate din fursecuri.
Transferați fursecurile, ca tăiate, pe o foaie de copt căptușită, aranjându-le la o distanță de 1 inch. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a îndepărta fursecurile, răciți rapid aluatul în congelator sau răciți din nou la frigider pe o foaie de copt.)
Aduna, reroll, și chill resturi pentru a forma mai multe cookie-uri.
Congelați sau răciți prăjiturile decupate pe foaia de copt până când sunt ferme înainte de coacere.
Coaceți fursecurile, câte o foaie, până când marginile sunt aurii, 6 până la 9 minute.
Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaie 2 minute.
Transferați cookie-urile cu o spatulă metalică într-un suport pentru a se răci complet.
Repetați cu bucata de aluat rămasă. (Foi reci și folosiți pergament proaspăt pentru loturile ulterioare.)
Întindeți aproximativ 1 linguriță de gem pe toate fursecurile rotunde solide (fără găuri). Inele de praf ușor (fursecuri cu găuri) cu zahăr de cofetari folosind o sită cu plasă de sârmă.
Puneți inele peste gem pentru a forma sandvișuri.
•Pentru cele mai curate margini, continuați să înghețați sau să răciți aluatul între foile de hârtie de ceară ori de câte ori devine moale și înghețați sau răciți prăjiturile tăiate înainte de a le coace.* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș în straturi unice, separate de hârtie de ceară, într-un loc răcoros 5 zile.