Fursecuri Italiene De Migdale-Portocale Cu Sânge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile italiene de portocale cu migdale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 128 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 223 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cap la magazin și ridica toate scop făină, unt, albus de ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscuiți de Ricotta cu portocale de sânge cu glazură de portocale de sânge, Sucuri Italiene Portocalii De Sânge, și Vinaigretă De Migdale Portocalii De Sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, măcinați migdalele prăjite până la consistența făinii grosiere.
Se adaugă într-un castron mediu cu făină, praf de copt și sare. Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul cu un amestec electric până la pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați gălbenușul de ou, coaja de portocală și vanilia; bate pentru a combina.
Adăugați ingrediente uscate în castron și bateți până se adună într-un aluat. Împărțiți aluatul în două bucăți egale. Formați fiecare bucată într-un bușten lat de 1 inch, acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider 1 oră.
Reglați suportul cuptorului în pozițiile inferioare și medii și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Tăiați primul jurnal de aluat în felii late de 1/4 inch.
Așezați albușul de ou într-un castron puțin adânc. Umpleți un alt castron puțin adânc cu migdale feliate. Înmuiați fiecare prăjitură în albuș de ou, apoi în migdale feliate pentru a acoperi.
Așezați pe foaia de copt. Repetați cu aluatul rămas.
Coaceți prăjiturile până devin aurii, aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se transferă într-o grătar. Praf cu zahăr de cofetărie pentru a acoperi.