Fursecuri Din Dantelă Portocalie-Migdale
Orange-migdale Dantela cookie-uri este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. Acest desert are 130 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fursecuri Din Dantelă Portocalie-Migdale, Fursecuri Din Dantelă De Migdale-Ovăz, și Fursecuri Din Dantelă De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Liniați foaia mare de copt cu hârtie pergament. Se amestecă 3/4 cană de unt într-o cratiță medie grea la foc mediu-mic până se topește.
Se ia de pe foc. Se amestecă nucile, zahărul, făina, coaja de portocală și sarea; apoi amestecați oul. Aruncați niște aluat cu linguri generoase pe foaia de copt pregătită, distanțându-se la 3 inci (fursecurile se vor răspândi).
Coaceți prăjiturile până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 15 minute. Glisați ușor hârtia pergament cu fursecuri pe raft; se răcește complet.
Transferați cookie-urile pe prosoape de hârtie. Repetați cu aluatul rămas, căptușind foaia de copt răcită cu pergament curat pentru fiecare lot. (Se poate face înainte. Depozitați între foi de hârtie cerată într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână sau congelați până la 1 lună.)