Fursecuri decupate într-un ghiveci de flori

Rețeta de Fursecuri decupate în ghiveci de flori poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . Pentru 11 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă produce 72 de porții, cu 127 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Multe persoane au apreciat foarte mult acest desert. Un amestec de praf de copt, sare, unt și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . 213 persoane au considerat această rețetă aromată și sățioasă. Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecuri decupate cu vanilie și miere , Găluște cu flori de porc la cuptor cu sos de ghimbir și soia și Paste cu pui Primavera - în stil fermier în stil Flower Patch .
Instrucțiuni
Untul și zahărul se bat la smântână.
Adăugați ouăle și aromele și amestecați bine. Amestecați făina, praful de copt și sarea.
Adăugați în aluat și amestecați bine.
Se răcește 3-4 ore sau peste noapte înainte de utilizare.
Întindeți fursecurile la o grosime de aproximativ 6 mm și introduceți bețișoarele de fursecuri pe o lungime de cel puțin 1/3 până la 1/2 în fursec.
Coaceți fursecurile la 175 grade Celsius timp de 8-10 minute. Acest aluat se păstrează bine într-un recipient acoperit, la frigider, timp de câteva săptămâni.
Decorați după dorință. Așezați 3-7 fursecuri într-un vas de lut cu diametrul de 15 cm (în funcție de mărimea fursecului). Așezați fasole uscată în vas și tăiați un cerc de polistiren pentru a se potrivi perfect deasupra.
Adăugați panglici și savurați.