Fursecuri Cu Zahăr Cu Inimă Dublă
Cookie-urile cu zahăr cu inimă dublă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 49 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făina de aur, amestecul de prăjituri betty sugar, culoarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Sandwich Cu Inimă Dublă De Ciocolată, Siri ' s heart Sugar Cookies, și Conversație Inimă Cookie-Uri De Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, amestecați ingredientele Cookie până se formează aluatul.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe suprafața ușor făinată, rulați fiecare jumătate până la 1/8 inch grosime. Cu tăietori de prăjituri în formă de inimă de 3 inci și 1 1/2 inci, tăiați 12 fursecuri de fiecare dimensiune.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foile de cookie-uri negreșite.
Coaceți 8 până la 10 minute. Se răcește pe foile de cookie 2 minute; scoateți din foile de cookie în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, apa, siropul de porumb și extractul de migdale până se omogenizează. Împărțiți glazura în 2 boluri; nuanțați fiecare cu culoarea alimentelor după cum doriți. Scufundați prăjiturile răcite în glazură, lăsând excesul să picure; scufundați-vă în decoruri.
Așezați inima mai mică deasupra inimii mai mari.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este setat, aproximativ 1 oră.