Fursecuri cu zahăr 3 în 1
Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile cu zahăr 3 în 1 ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 164 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 50 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Amish (Cookie-Uri De Zahăr Clare), Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr, și Ziua Fericită A Cookie-Urilor De Zahăr-Cookie-Uri De Zahăr Amish.
Instrucțiuni
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Bateți untul și ambele zaharuri într-un alt castron mediu cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați gălbenușurile de ou, vanilia și coaja de portocală amestecând până se încorporează complet. Adăugați încet amestecul de făină și continuați să bateți până când aluatul se reunește, oprind și răzuind părțile laterale ale vasului, după cum este necesar.
Rulați aproximativ o lingură de aluat cu mâna într-o bilă. Înmuiați 1 parte a bilelor în niște zahăr grosier și așezați-le cu partea de zahăr în sus pe o foaie de copt unsă, lăsând aproximativ 1 inch între fursecuri.
Pentru prăjiturile feliate: împărțiți aluatul în jumătate, rulați cu mâna în bușteni de 2 inci lățime, înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Tăiați buștenii în fursecuri groase de 1/4 inch și așezați-le pe foi de copt uns, lăsând aproximativ 1 inch între fursecuri.
Pentru cookie-urile decupate: împărțiți aluatul în jumătate, bateți în discuri, înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Rulați aluatul între pergament ușor făinat sau hârtie cerată, până la o grosime de aproximativ 1/3 inch.
Transferați foile pe o foaie de copt și dați-le la frigider până când sunt ferme, aproximativ 30 de minute.
Tăiați în forma dorită folosind un tăietor de prăjituri, așezați-le pe foi de copt uns, lăsând aproximativ 1 inch între prăjituri. (Aduna resturile de aluat împreună, pat într-un disc, rece și reroll.)
Puneți la frigider fursecurile în timp ce preîncălziți cuptorul la 375 de grade F, timp de cel puțin 30 de minute.
Coaceți prăjiturile, până când fundul este auriu, aproximativ 10 până la 15 minute, în funcție de formă. Se răcește pe foi până când este suficient de ferm pentru a se transfera într-un raft pentru a se răci. Decorați după dorință și serviți sau depozitați într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 1 lună.
Combinați toate ingredientele, cu excepția colorantului alimentar, în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete.
Se amestecă încet până când este suficient de rigid pentru a forma vârfuri. Glazura trebuie să fie albă pură și groasă, dar nu pufoasă și cu bule. Dacă glazura este bătută excesiv, va fi aerată, ceea ce face mai greu să lucrați. Dacă se întâmplă acest lucru, lăsați glazura să stea să se așeze, apoi folosiți o spatulă de cauciuc pentru a bate energic și a netezi glazura.
Alternativ, combinați ingredientele într-un castron mare și bateți cu bătătoarele de mână la viteză mică până când glazura se îngroașă până la vârfuri rigide.
Adăugați până la 1 lingură de colorant alimentar și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când culoarea este uniformă. (
Adăugarea prea multă culoare reduce strălucirea glazurii și poate descompune consistența glazurii în câteva zile.) Depozitați glazura, acoperită, cu folie de plastic pe suprafața glazurii.