Fursecuri Cu Unt De Migdale

Fursecuri Cu Unt De Migdale
Cookie-urile cu unt de migdale sunt un vegetarian desert. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 60 de porții cu 32 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați făină, migdale, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Biscuiți Cu Migdale Cu Unt, Fursecuri Cu Unt De Migdale, și Fursecuri Cu Unt De Migdale.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Bateți împreună untul, zaharurile, siropul de porumb, vanilia și extractul de migdale într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare (utilizați atașamentul cu palete dacă aveți un mixer cu suport) până când este palid și pufos, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și amestecați doar până când începe să se formeze un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Adăugați migdale și amestecați doar până se încorporează. Formați aluatul într-un buștean dreptunghiular (aproximativ 12 inci lungime, 2 inci lățime și 3/4 inci grosime). Înfășurați în hârtie de ceară și răciți până la fermitate, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
4
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Tăiați jumătate din bușteni în felii groase de 1/8 inch cu un cuțit subțire ascuțit și aranjați 3/4 inch pe foaia de copt. (Păstrați aluatul rămas răcit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
6
Coaceți prăjiturile până devin aurii, aproximativ 12 minute, apoi transferați cu o spatulă subțire de metal într-un suport pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
* Aluatul poate fi răcit până la 2 zile sau congelat, învelit și în folie de plastic, 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Transferați aluatul congelat la frigider pentru a se dezgheța ușor cu cel puțin 2 ore înainte de feliere.* Cookie-urile pot fi coapte cu 3 zile înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista