Fursecuri Cu Nuci De Pin
Fursecurile cu nuci de pin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 102 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Un amestec de pastă de migdale, praf de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Fursecuri Cu Nuci De Pin, și Fursecuri Cu Nuci De Pin De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Radeți pasta de migdale pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie.
Combinați pasta și următoarele 4 ingrediente (prin albuș de ou) într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute).
Așezați 1/4 cană de nuci de pin într-un mini robot de bucătărie; pulsează până la măcinat fin. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați nucile măcinate, făina și praful de copt, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bate la viteză mică doar până se combină.
Stivați două foi de copt una peste alta și tapetați foaia superioară cu hârtie pergament. Formați aluatul în 48 de bile de dimensiuni egale (aproximativ 1 lingură fiecare). Apăsați 3 până la 5 din nucile de pin rămase într-o formă de explozie solară deasupra fiecărei bile.
Așezați 12 bile la 2 inci distanță pe foaia de copt superioară (păstrați foile stivuite).
Coaceți 14 minute sau până când marginile cookie-urilor sunt ușor rumenite. Se răcește 5 minute pe tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Repetați procedura de 4 ori.