Fursecuri cu mere glazurate cu vanilie

Fursecuri cu mere glazurate cu vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu mere glazurate cu vanilie. Această rețetă servește 24 și costă 32 de cenți per porție. O porție conține 212 calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați unt, bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 14% , ceea ce este destul de rău. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Brioșe cu mere și scorțișoară glazurate cu vanilie , Brioșe cu mere și scorțișoară glazurate cu vanilie și Tort cu condimente cu mere glazurat cu vanilie .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400°, într-un castron mare, smântână de smântână și zahăr brun până devine ușor și pufos. Bateți oul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Decojit Tăiat MăruntMăr Decojit Tăiat Mărunt
2 Până La 4 Lingurițe 2% Lapte2 Până La 4 Lingurițe 2% Lapte
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, nucșoara, scorțișoara și cuișoarele; se adaugă treptat la amestecul de smântână și se amestecă bine. Se amestecă nuca, mărul și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Puneți cu linguri rotunjite la 2 inchi una de cealaltă pe foi de copt neunsate.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți 8-10 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți pe rafturi de sârmă.
6
Într-un castron mic, combinați zahărul de cofetarie, untul, vanilia, sarea și suficient lapte pentru a obține o consistență de stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Stropiți peste fursecurile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista