Fursecuri Cu Lămâie Din Vitralii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu lămâie cu vitralii. Această rețetă face 30 de porții cu 185 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină universală, gălbenuș de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri Cu Vitralii, Fursecuri Cu Vitralii, și Fursecuri Cu Vitralii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind mixerul electric, bateți untul și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți în gălbenușul de ou, coaja de lămâie și extractul de vanilie.
Adăugați făină și sare pentru toate scopurile și bateți până când amestecul începe să se aglomereze. Împărțiți aluatul în 3 bucăți egale. Aplatizați fiecare bucată în disc; înfășurați fiecare în plastic și refrigerați 2 ore. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Înmuiați ușor aluatul la temperatura camerei înainte de rulare.)
Măcinați fin bomboanele tari roșii și / sau verzi separat în procesor.
Transferați fiecare culoare a bomboanelor într-un castron mic separat; acoperiți bomboanele și puneți-le deoparte.
Poziționați 1 raft în centru și 1 raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Întindeți 1 disc de aluat pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/4 inch. Folosind un tăietor de prăjituri cu diametrul de 2 1/2 până la 2 3/4 inci sau un tăietor de biscuiți, tăiați fursecurile. Folosind un tăietor de prăjituri mic (aproximativ 1 inch în diametru), faceți decupaje în centrul fiecărui cookie.
Transferați cookie-urile pe foile de copt pregătite. Lingurați bomboanele tari măcinate în decupaje pentru biscuiți, umplând decupajele complet la aceeași grosime ca și fursecurile.
Presărați ușor fursecurile cu zahăr suplimentar. Repetați cu discurile de aluat rămase, bomboanele tari măcinate și zahărul suplimentar. Reroll resturi de aluat și taie cookie-uri suplimentare.
Așezați pe foi de copt; umpleți cu bomboane tari și presărați cu zahăr suplimentar.
Coaceți prăjiturile până când bomboanele aurii și măcinate ferme și ușoare arată translucide, aproximativ 8 minute. Răciți cookie-urile complet pe foile de copt. (Poate fi pregătit înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână sau a se congela până la 1 lună.)