Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară De Căpșuni
Căpșuni scorțișoară fulgi de ovăz Cookie-uri este un lactate gratuit rețetă cu 24 de porții. Acest desert are 226 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, margarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară, Biscuiți Cu Scorțișoară M&M Cu Fulgi De Ovăz, și Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mare, cremă împreună răspândirea căpșunilor, margarina, zahărul alb și zahărul brun până se omogenizează. Bateți oul și vanilia, apoi amestecați uleiul de măsline.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara; se amestecă în amestecul cremos.
Se amestecă ovăzul până se omogenizează bine. Aruncați aluatul îngrămădind linguri la o distanță de 2 inci pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când blaturile se rumenesc ușor.
Lăsați fursecurile să stea 1 minut pe foaia de copt înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.