Fursecuri cu condimente cu miere de dovleac fără Gluten
Cookie-urile de condimente cu miere de dovleac fără Gluten necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, amestec de făină, afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Cookie-uri cu condimente de dovleac fără Gluten {cookie-uri pentru cancerul copiilor}, Pumpkin Spice Latte cookie-uri cu ciocolată (fără gluten), și Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți sau tapetați cu hârtie pergament 3 foi de biscuiți. Într-un castron, amestecați împreună ingredientele uscate. Pe un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete sau cu un mixer manual, cremă împreună miere și unt. Bateți dovleacul și oul (amestecul va arăta coagulat, dar se va netezi atunci când se adaugă ingrediente uscate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Unt
Cookie-uri
Cremă
Miere
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Stand Mixer
Mixer De Mână
Bateti
Bol
Cuptor
2
La viteză mică, amestecați ingredientele uscate până se omogenizează; se amestecă în nuci pecan și afine. Aruncați linguri de aluat pe foile de prăjituri pregătite, lăsând 1 inch între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Cookie-uri
Nuci Pecan
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 15 minute sau până când este ferm la atingere. Se răcește pe tigaie 5 minute; cu spatula, se transferă pe grătar și se răcește complet.