Această rețetă face 36 de porții cu 57 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, cremă de brânză, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Semințe De Mac-Fursecuri De Migdale, Fursecuri Cu Semințe De Mac De Migdale, și Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, făina, semințele de mac, untul, crema de brânză, 1 linguriță de extract de migdale și oul până se formează aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Cremă De Brânză
Semințe De Mac
Cookie Mix
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Rulați aluatul în bile de 1 1/4 inch; așezați la 2 inci unul de celălalt pe foaia de cookie-uri negrasă. Apăsați ușor bilele pentru a aplatiza. Dacă doriți, acoperiți fiecare bilă aplatizată cu 5 migdale feliate aranjate pentru a forma o stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Cookie-uri
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 3 minute; scoateți din foaia de cookie pe suportul de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
4
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, restul de 1 linguriță extract de migdale și suficientă apă pentru a da glazurii o consistență plăcută de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Zahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Întindeți glazura peste fursecurile calde. A se păstra bine acoperit într-un singur strat la temperatura camerei.