Fursecuri cu caise și nuci cu glazură Amaretto

Fursecuri cu caise și nuci cu glazură Amaretto
Cookie-urile de caise și nuci cu glazură Amaretto ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 49 de minute. 160 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână lichior de migdale, zahăr de cofetărie, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fursecuri cu caise și nuci cu glazură Amaretto, Biscuiți Cu Caise Amaretto, și Amaretto caise fulgi de ovăz Cookie-uri pentru # Cookielicious pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru fursecuri: într-un castron mare, bateți untul, zahărul, vanilia, scorțișoara și sarea cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți în ou. Se amestecă făina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Cookie-uriCookie-uri
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Se amestecă caisele, migdalele și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
CaiseCaise
MigdaleMigdale
3
Transferați aluatul pe o foaie de folie de plastic și formați-l într-un buștean, de aproximativ 12 inci lungime și 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați 2 foi de copt grele cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Tăiați buștenul de aluat transversal în felii groase de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Transferați fursecurile pe foile de copt pregătite, distanțându-le uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până când prăjiturile sunt aurii în jurul marginilor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci complet înainte de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1
Așezați zahărul cofetarilor într-un bol mediu de amestecare. Bateți treptat lichiorul cu aromă de migdale, până când amestecul are o consistență stropitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LichiorLichior
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
2
Așezați grătarul peste o foaie de copt. Folosind o lingură sau o furculiță, stropiți fursecurile cu glazura, permițând orice exces de glazură să picure pe foaia de copt. Lăsați glazura să se stabilească înainte de servire, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 49 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista