Fursecuri Cu Busuioc De Lămâie

Fursecuri Cu Busuioc De Lămâie
Cookie-urile cu busuioc de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 83 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 42. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, amestec de tort de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Fursecuri Cu Busuioc De Lămâie, Fursecuri Cu Lămâie-Busuioc, și Fursecuri Cu Busuioc De Lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până devin pufoase. Bateți în gălbenușul de ou și sucul de lămâie. Adăugați treptat amestecul de tort și amestecați bine. Se amestecă nuca de cocos, nucile pecan, busuiocul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Amestec De TortAmestec De Tort
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Picătură de lingurițe 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se coace la 350 la 10-14 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista