Fursecuri Cu Brânză Cremă Rugelach

Fursecuri Cu Brânză Cremă Rugelach
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 77 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 64. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crema de brânză philadelphia, apă, nuci de plantat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Rugelach (Prăjituri Umplute Cu Brânză Cremă), Cremă De Brânză Rugelach, și Cremă De Brânză, Măsline Și Rugelach De Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză, untul, 1 cană de zahăr granulat și vanilia într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați făină și bicarbonat de sodiu; se amestecă bine. La frigider 30 min. Între timp, amestecați 1/2 cană din zahărul granulat rămas, zahărul brun, 1 linguriță. scorțișoară, nuci și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Rulați 1/4 din aluat în cerc de 9 inci pe suprafața ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Întindeți aluatul cu 2 lingurițe. se amestecă, apoi se presară cu 1/4 din amestecul de zahăr; apăsați ferm amestecul de zahăr în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
6
Tăiați în 16 pene. Începând de la marginea largă, înfășurați fiecare pană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați, cu fața în jos, pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Bateți oul și apa; periați pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Se presară cu zahăr granulat rămas combinat și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Hârtie De OrezHârtie De Orez
10
Coaceți 9 până la 10 min. sau până se rumenesc ușor. Scoateți imediat din foile de copt pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 2 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Revista