Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile Crunch de migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 48 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, lichior amaretto, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Fursecuri Crunch Cu Migdale, Cookie-Uri Pentru Micul Dejun Crunch Cu Migdale # PostWalgreens, și Inghetata mascarpone cu tort de migdale cu unt brun Crunch de migdale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de hârtie mare de copt mare cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Așezați 1 1/2 căni de migdale într-un castron mare și Cerneți 1/2 cană de zahăr pudră; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți 1 albus de ou pentru a se amesteca într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați 1 lingură de albuș de ou la nuci și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Nuci
5
Întindeți amestecul într-un strat uniform peste foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți până când migdalele sunt aurii și acoperirea este uscată, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați migdalele confiate în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, procesați până când aproape toate migdalele sunt tocate grosier și se formează niște firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
8
Transferați migdalele confiate tocate într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Confiate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Se toaca marunt restul de 1 1/2 cani de migdale slivered în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
10
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu și sare. Se amestecă până când nucile sunt măcinate foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Sare
11
Folosind mixerul electric, bateți untul, 3/4 cană zahăr și restul de 3/4 cană zahăr pudră într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
12
Adăugați restul de 2 albușuri, amaretto și vanilie. Bateți până se omogenizează bine. Se amestecă treptat în amestecul de făină-migdale. Se amestecă migdalele confiate tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Albușuri De Ou
Lichior Amaretto
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
13
Lucrând în 2 loturi și folosind o lingură mică de înghețată sau o lingură, lingură 2 linguri de aluat în movilă pentru fiecare prăjitură, formând aproximativ 12 movile pe fiecare foaie și distanțându-se la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cookie-uri
Movile Bar
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoop
14
Coaceți până când prăjiturile se rumenesc, aproximativ 14 minute. Se răcește ușor pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
15
Transferați cookie-urile în rack și răciți complet. (Se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)