Fursecuri Condimentate Cu Alune De Ciocolată
Cookie-urile condimentate cu alune de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fursecuri Linzer Cu Alune Condimentate, Fursecuri cu alune de ciocolată (fursecuri NOTella!)- Scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Cookie-uri de ciocolată cu ciocolată și alune Fine Cooking pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc. Ungeți o foaie mare de copt.
Pulsați alune, zahăr, făină, pudră de cacao, bicarbonat de sodiu, sare, scorțișoară și cuișoare într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate mărunt, apoi adăugați unt și coajă și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea mazării).
Adăugați suc și lichior și pulsați până când aluatul se reunește într-o bilă, dar este încă sfărâmicios. Formați linguri de aluat în bile și aplatizați la aproximativ 1 1/2 inci în diametru, aranjând 1 inch pe foaia de copt.
Coaceți prăjiturile până se umflă și ușor crăpate, aproximativ 15 minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci complet.
Bateți împreună toate ingredientele de glazură până se omogenizează.
Scufundați blaturile de fursecuri răcite în glazură și transferați-le pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară.
Lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 1 oră.
Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 4 zile.