Fulgi de ovăz Pâine de grâu
Pâine de grâu cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul micului dejun. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 190 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați făină, melasă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Pâinea de grâu cu fulgi de ovăz, pâinea de grâu cu fulgi de ovăz și pâinea de grâu cu fulgi de ovăz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, turnați apă clocotită peste cereale.
Adăugați melasa, scurtarea și sare.
Lăsați să stea până se încălzește (110°-115°), amestecând din când în când.
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați sucul de portocale, amestecul de ovăz și făina integrală. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Loviți aluatul în jos. Modelați în două pâini; puneți în 8-in uns. x 4 inchi. tigăi pentru pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se coace la 350° timp de 40 de minute.
Scoateți din tigăi pentru a se răci pe grătare; ungeti cu unt.