Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară

Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară
Fulgi de ovăz cu scorțișoară de nucă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 176 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână o cantitate de scorțișoară măcinată, fulgi de ovăz instant, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nutty Bananan Fulgi De Ovăz, Pâine De Ovăz Cu Nucă, și Nutty Fulgi De Ovăz Afine Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți fulgi de ovăz instant cu apă, conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă nucile pecan în fulgi de ovăz pregătiți și se presară cu îndulcitor și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
îndulcitorîndulcitor
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
evaluare carbo: 16
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista