Fulgi De Ovăz-Afine-Smântână Batoane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de smântână cu fulgi de ovăz-afine. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, smântână, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane De Ovăz Cu Stafide Cu Smântână, Smântână-Bare De Afine, și Batoane De Afine Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.aliniați tigaia pătrată de 9 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie care se extinde peste părțile laterale ale tigaiei. Pulverizați tigaia căptușită cu folie cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, scorțișoara, untul și oul până se formează aluatul rigid. Rezervați 1/4 din aluat. Apăsați aluatul rămas în fundul tăvii căptușite cu folie.
Într-un castron mic, amestecați smântâna, zahărul, coaja de lămâie, vanilia și gălbenușul de ou până se omogenizează bine. Se amestecă afine.
Se întinde peste crustă. Se amestecă nucile pecan în aluat rezervat de fulgi de ovăz; se sfărâmă peste amestecul de afine.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când blatul este maro deschis. Se răcește 30 de minute. Refrigerați 2 ore. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.