Fulgi De Ovăz-Afine-Smântână Batoane

Fulgi De Ovăz-Afine-Smântână Batoane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de smântână cu fulgi de ovăz-afine. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, smântână, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane De Ovăz Cu Stafide Cu Smântână, Smântână-Bare De Afine, și Batoane De Afine Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.aliniați tigaia pătrată de 9 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie care se extinde peste părțile laterale ale tigaiei. Pulverizați tigaia căptușită cu folie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, scorțișoara, untul și oul până se formează aluatul rigid. Rezervați 1/4 din aluat. Apăsați aluatul rămas în fundul tăvii căptușite cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mic, amestecați smântâna, zahărul, coaja de lămâie, vanilia și gălbenușul de ou până se omogenizează bine. Se amestecă afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se întinde peste crustă. Se amestecă nucile pecan în aluat rezervat de fulgi de ovăz; se sfărâmă peste amestecul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Nuci PecanNuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
6
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când blatul este maro deschis. Se răcește 30 de minute. Refrigerați 2 ore. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista