Fulgi de ovaz cu sos de piersici
Făina de ovăz cu sos de piersici este un mic dejun care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 255 de calorii. Pentru 81 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, apă, ovăz de gătit rapid și sirop de arțar. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți cu fulgi de ovăz, piersici, Smoothie cu piersici și fulgi de ovăz și Batoane cu fulgi de ovăz cu piersici.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați piersici, siropul, 3 linguri de apă, concentrat de suc de portocale, scorțișoară și ghimbir. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe neacoperit, timp de 5 minute.
Între timp, într-o altă cratiță, aduceți apa rămasă la fiert. Se amestecă ovăzul, stafidele, zahărul brun și sarea. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 3 minute, amestecand din cand in cand.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
Serviți fulgi de ovăz cu sos de piersici și lapte și migdale, dacă doriți.