Fudge Sundae Tort
Fudge Sundae tort necesită aproximativ 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână topping de înghețată fudge, înghețată cu nuci de cireșe, pâine de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hot Fudge Sundae tort pentru două, Hot Fudge Sundae Tort, și Fudge Sundae Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o foaie de 20x18 inci din folie rezistentă.
Tăiați tortul înghețat orizontal în 4 felii subțiri; așezați stratul inferior pe lungime pe folie.
Întindeți 1/4 cană de topping de înghețată peste stratul inferior. Lingură 1/3 din înghețată peste topping; blat neted. Repetați straturile de două ori și acoperiți cu felia de tort rămasă, apăsând ferm tortul.
Înfășurați bine în folie; congelați până la fermitate, aproximativ 4 ore. Pentru a servi, tăiați în felii.