Fudge Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Fudge Pie. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 193 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanilan, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fulgi de ovăz Fudge Revel baruri aka Fudge Jumbles, Floare De Perete Fudge {Roșu Chile Fudge}, și Butterfinger Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți piecrust; se potrivesc în 9 inch pie pan. Pre-coaceți crusta conform instrucțiunilor pachetului.
Coborâți temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Bateți împreună zahărul, făina, pudra de cacao, untul sau margarina, ouăle și vanilia într-un bol de dimensiuni medii. Lingură în coajă plăcintă.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până la setare. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Se servește cu topping bătut sau o lingură de înghețată de vanilie.