Fudge-ul cremos cu unt de arahide ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 625 de calorii . Această rețetă este pentru 15 persoane. 1091 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este oferită de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați cremă de bezea, zahăr brun și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fudge vegan cu unt de arahide și ciocolată , Fudge tradițional cu unt de arahide și prăjitură cu caramel și fudge .
Instrucțiuni
1
Ungeți o tavă de copt de 23x33 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Într-o cratiță medie, la foc mediu, combinați zahărul, zahărul brun, untul și laptele evaporat. Aduceți la fierbere, amestecând constant, și fierbeți timp de 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1 Pachet (225 G) De Cremă De Brânză, Rece și Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Luați de pe foc; încorporați crema de bezea, amestecând până se încorporează bine și se topește. Adăugați untul de arahide și vanilia până la omogenizare; întindeți compoziția în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Bomboane De Napolitană Necco
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se lasă să se răcească înainte de a tăia în pătrate.