Frunze De Struguri Umplute

Frunze De Struguri Umplute
Frunze de struguri umplute este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 137 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Un amestec de mentă, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Frunze De Struguri Umplute, Frunze De Struguri Umplute, și Frunze De Struguri Umplute.

Instrucțiuni

1
Clătiți frunzele de struguri cu apă rece; se scurge bine. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Îndepărtați tulpinile; aruncați.
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați ceapa galbenă în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa verde și migdalele; gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 2 căni de apă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați orez, sare, piper și scorțișoară; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 22 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se ia de pe foc; rece. Se amestecă brânza, pătrunjelul, menta și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Lingură 1 1/2 linguri îngrămădite amestec de orez pe centrul de 1 frunză de struguri. Aduceți 2 puncte opuse ale frunzei în centru; pliați peste umplutură. Începând de la 1 parte scurt, rola frunze bine, jeleu-rola de moda. Repetați procedura cu amestecul de orez rămas și 35 de frunze de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați 12 frunze de struguri umplute, cu cusătura în jos, într-o cratiță mare căptușită cu 3 frunze de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Stropiți cu 1 linguriță de ulei și 1 lingură de suc. Se acoperă cu 12 frunze de struguri umplute; stropiți cu 1 linguriță de ulei și 1 lingură de suc. Repetați procedura cu restul de 12 frunze de struguri umplute, 1 linguriță de ulei și 1 lingură de suc. Acoperiți cu restul de 3 frunze de struguri; se toarnă 1 cană de apă rămasă peste frunze. Inversați o placă mică rezistentă la căldură deasupra frunzelor. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Scoateți din căldură și lăsați să stea în cratiță 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Serviți la temperatura camerei cu pene de lămâie și iaurt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
13
Notă de vin: calitatea picantă a frunzelor de struguri necesită un vin cu aciditate bună pentru a se potrivi, în timp ce feta sărată are nevoie de ceva potolitor de sete și luminos. Boutari Santorini 2008 ($1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
este o alegere naturală. -- Jeffery Lindenmuth
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista