Frunze de dafin și dovlecei de iarnă prăjiți cu miros de cimbru și usturoi
Frunze de dafin și cimbru-parfumat prăjită suc de fructe de iarnă și usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 136 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de frunze de dafin, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Suc De Fructe De Iarnă Cu Usturoi Prăjit, Usturoi și cimbru prăjit Butternut Squash, și Frunze De Dafin-Cartofi Parfumați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați toate ingredientele, cu excepția spray-ului de gătit într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Aranjați într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 45 de minute sau până se înmoaie, amestecând după 20 de minute. Aruncați cimbrul și frunzele de dafin înainte de servire.