Fruktkaka (Tort De Fructe Suedez .... Nu Ca Prăjitura Americană)

Fruktkaka (Tort De Fructe Suedez .... Nu Ca Prăjitura Americană)
Rețeta Fruktkaka (tort de fructe suedez .... Nu ca American Fruitcake) ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 40 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 350 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, rom, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este perfect pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson, Tort de fructe, și Tort de fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați smochinele, caisele, stafidele, romul, coaja de portocală și coaja de lămâie într-un castron mic; acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 4 ore sau atâta timp cât peste noapte.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de pâine de 12 1/4" x 4 1/4" x 2 3/4" cu unt și praf peste tot cu făină; atingeți excesul de făină și puneți-l deoparte.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Combinați untul și zahărul într-un castron mare și bateți cu un mixer portabil setat la viteză medie până când amestecul este palid și pufos, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Adăugați amestecul rezervat de fructe-rom și amestecul de făină și amestecați la viteză mică până când se combină.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Miere De CitriceMiere De Citrice
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul cu o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, 40-45 de minute. Desfaceți tortul pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet înainte de a-l felia.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista