Fruktkaka (Tort De Fructe Suedez .... Nu Ca Prăjitura Americană)
Rețeta Fruktkaka (tort de fructe suedez .... Nu ca American Fruitcake) ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 40 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 350 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, rom, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este perfect pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson, Tort de fructe, și Tort de fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smochinele, caisele, stafidele, romul, coaja de portocală și coaja de lămâie într-un castron mic; acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 4 ore sau atâta timp cât peste noapte.2
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de pâine de 12 1/4" x 4 1/4" x 2 3/4" cu unt și praf peste tot cu făină; atingeți excesul de făină și puneți-l deoparte.3
Combinați untul și zahărul într-un castron mare și bateți cu un mixer portabil setat la viteză medie până când amestecul este palid și pufos, 1-2 minute.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul rezervat de fructe-rom și amestecul de făină și amestecați la viteză mică până când se combină.4
Transferați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul cu o spatulă de cauciuc.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, 40-45 de minute. Desfaceți tortul pe o grătar și lăsați-l să se răcească complet înainte de a-l felia.