Fruitcake Brânză Pâine
Această rețetă servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 118 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză gorgonzola, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort alb cu fructe: tortul ușor al lui Nanna Jepson, Fruktkaka (Prăjitură Cu Fructe Suedeză .... Nu Ca Prăjitura Americană), și Tort de fructe de insulă cu glazură de brânză cremă de scorțișoară-Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Gatiti slanina intr-o tigaie medie la foc mediu-mare pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie cu o lingură pliată. Rezervați picăturile.
Zdrobiți suficient din tortul de fructe pentru a măsura 1 cană; puneți tortul rămas deoparte.
Amestecați tortul mărunțit, făina și untul cu degetele într-un bol până când amestecul este în bucăți de mazăre.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până când sunt crocante, 15 până la 20 de minute, amestecând la jumătatea drumului.
Se lasă să se răcească, apoi se adaugă slănina și se sfărâmă amestecul în bucăți mai mici.
Bateți gorgonzola, crema de brânză, arpagicul, sosul Worcestershire și cayenne într-un bol cu o lingură de lemn până se omogenizează; deoparte. Căptușiți o tigaie mini pâine sau o farfurie mică cu sufle cu folie de plastic, lăsând o consolă lungă pe părțile laterale. Apăsați crumble în partea de jos a vasului.
Întindeți amestecul de brânză peste stratul de mărunțire și pliați excesul de folie de plastic pentru a acoperi brânza. La frigider până se întărește, cel puțin 1 oră.
Între timp, periați o foaie de copt cu unele dintre picăturile de slănină rezervate. Feliați tortul de fructe rămas în bucăți groase de 1/4 inci cu un cuțit zimțat (dacă se destramă, apăsați înapoi împreună cu degetele).
Așezați feliile pe foaia de copt pregătită, periați cu mai multe picături și prăjiți 7 până la 10 minute pe fiecare parte. Se răcește pe foaia de copt.
Descoperiți mucegaiul de brânză și inversați-l pe un platou.
Se servește cu prăjitura cu fructe.