Fructe tropicale se desparte cu sos de rom și Chile-Macadamia fragilă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 858 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.91 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ananas, Chile-macadamia fragilă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pui crocant cu nuci de Macadamia peste Paella cu fructe tropicale, Tropical Banana Splits, și Acadele de pui cu nucă de cocos cu Ketchup Tropical și sos Anaheim Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă romul, apa fierbinte și vanilia. Gatiti zaharul intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand incet cu o furculita, pana se topeste si devine auriu pal. Gatiti caramelul fara agitare, tigaie rotitoare, pana la auriu profund.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați cu grijă amestecul de rom (caramelul se va întări și se va aburi puternic). (Tigaia este scoasă din flacără pentru a preveni aprinderea alcoolului. Dacă se aprinde, lăsați pur și simplu flăcările să ardă singure.) Se fierbe sosul până se omogenizează.
Scoateți tigaia de pe foc și când barbotarea dispare, amestecați untul. Se răcește sosul la temperatura camerei.
Pregătiți grătarul pentru gătit.Mango în picioare în poziție verticală, tăiați 1 felie longitudinală din fiecare parte largă a mango (aveți grijă, deoarece mango decojit este alunecos) și aruncați groapa.
Tăiați fiecare papaya pe jumătate pe lungime în treimi.
Ananas în picioare în poziție verticală, tăiat longitudinal în felii groase de 1/2 inch.
Înjumătățiți bananele pe lungime.
Presărați ușor toate fructele pe 1 parte cu pudră de chili.
Puneți fructele la grătar pe un raft bine uns cu ulei, setați 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până se formează semne de grătar, aproximativ 1 minut. Întoarceți fructele și grătiți încă 1 minut.
Transferați pe o tăietură și feliați în bucăți decorative.
Tăiați grosolan trei sferturi de fragil, rezervând restul pentru garnitură.
Puneți 3 linguri de înghețată în fiecare din cele 8 feluri de mâncare și acoperiți cu fructe și sos la grătar.
Presărați despicături cu fragile tocate și garnisiți cu bucăți mai mari de fragile și nucă de cocos.
* Sosul de rom poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. Dacă sosul este prea gros, aduceți la temperatura camerei.