Fructe tropicale se desparte cu sos de rom și Chile-Macadamia fragilă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 858 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.91 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ananas, Chile-macadamia fragilă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pui crocant cu nuci de Macadamia peste Paella cu fructe tropicale, Tropical Banana Splits, și Acadele de pui cu nucă de cocos cu Ketchup Tropical și sos Anaheim Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă romul, apa fierbinte și vanilia. Gatiti zaharul intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand incet cu o furculita, pana se topeste si devine auriu pal. Gatiti caramelul fara agitare, tigaie rotitoare, pana la auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Vanilie
Zahăr
Apă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați cu grijă amestecul de rom (caramelul se va întări și se va aburi puternic). (Tigaia este scoasă din flacără pentru a preveni aprinderea alcoolului. Dacă se aprinde, lăsați pur și simplu flăcările să ardă singure.) Se fierbe sosul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROM
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc și când barbotarea dispare, amestecați untul. Se răcește sosul la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Pregătiți grătarul pentru gătit.Mango în picioare în poziție verticală, tăiați 1 felie longitudinală din fiecare parte largă a mango (aveți grijă, deoarece mango decojit este alunecos) și aruncați groapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați fiecare papaya pe jumătate pe lungime în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Obișnuit
3
Ananas în picioare în poziție verticală, tăiat longitudinal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
4
Înjumătățiți bananele pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
5
Presărați ușor toate fructele pe 1 parte cu pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Fructe
6
Puneți fructele la grătar pe un raft bine uns cu ulei, setați 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până se formează semne de grătar, aproximativ 1 minut. Întoarceți fructele și grătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați pe o tăietură și feliați în bucăți decorative.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Tăiați grosolan trei sferturi de fragil, rezervând restul pentru garnitură.
9
Puneți 3 linguri de înghețată în fiecare din cele 8 feluri de mâncare și acoperiți cu fructe și sos la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Fructe
Sos
10
Presărați despicături cu fragile tocate și garnisiți cu bucăți mai mari de fragile și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
1
* Sosul de rom poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. Dacă sosul este prea gros, aduceți la temperatura camerei.