Fructe-Pecan Friptură De Porc

Fructe-Pecan Friptură De Porc
Friptura de porc cu fructe-Pecan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu felul principal. O porție conține 309 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,92 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de portocale, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Friptură De Porc Portocaliu-Pecan, Fript De Porc Umplut Cu Fructe, și Friptură de porc cu sos de fructe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Între timp, într-o tigaie mare, sotează ceapa în 1 lingură de unt timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați suc de portocale și frunze de dafin; gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
5
Adăugați sosul de afine, bulionul, nucile pecan și oțetul; gatiti si amestecati pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura; se amestecă sarea, piperul, zahărul și untul rămas până se topește untul. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Scoateți 1/4 cană de sos și amestecați conservele; lingură peste friptură. Puneți sosul rămas deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați carnea să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Se servește cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista