Frosty Chocolate Malted Shake

Frosty Chocolate Malted Shake
Frosty Chocolate Malted Shake durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această băutură are 195 de calorii, 7 g de proteine și 6 g de grăsimi per porție. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Mergeți la magazin și cumpărați lapte praf de malț, iaurt de vanilie, amestec de băuturi de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Tort de ciocolată cu șase straturi cu umplutură de marshmallow prăjită și glazură de ciocolată cu malț, prăjitură cu șase straturi de ciocolată cu umplutură de marshmallow prăjită și glazură de ciocolată cu malț și prăjitură cu șase straturi de ciocolată cu umplutură de marshmallow prăjită și glazură de ciocolată cu malț sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
În loturi, procesați toate ingredientele într-un blender până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în pahare înalte.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Milkshake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista