Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prăjiturile de pește afumat cu vinaigretă de sfeclă. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, ulei vegetal, hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sfeclă De Sfeclă, Sfeclă de aur și prăjituri de praz cu iaurt și lămâie, și Prăjituri De Pește De Cod.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați sfecla individual în folie, așezați-o pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până la licitație, 50-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Lasă să se răcească. Curățați și tăiați în cuburi de 1/4".
3
Bateți sucul de lămâie, hreanul și oțetul într-un castron mediu; adăugați treptat ulei, amestecând pentru a se amesteca bine. Condimentează cusare. Faceți înainte: sfecla și vinaigreta potsă fie făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți separatși se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Vinetă
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați codul pe o foaie de copt cu margini. Frecați CU1 lingură ulei. Se prăjește până la opac încentru, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Lăsați peștele să se răcească, apoifulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Se amestecă codul, peștele alb, ouăle,șalota, matzo, arpagicul, 2 linguri de mărar și 2 linguriapă într-un castron mediu. Se condimentează cupiper și se amestecă energic pentru a se combina(amestecul va fi rigid). Faceți înainte: Frittermixture se poate face cu 1 zi înainte; coverand chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește Alb
şalotă, Rasă Sau Tocată
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Matzo
Mărar
(Keebler)
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Reduceți temperatura cuptorului la 200 F; setați un suport de sârmă în interiorul unei foi mari de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Încălziți restul de 4 linguri de uleiîntr-o tigaie mare la foc mediu-mare.Lucrând în loturi, aruncați puțin 1/4 cană de amestec de fritter în tigaie; apăsați ușor cu o spatulă pentru a aplatiza. Gatiti, intoarceti o data si adaugati mai mult ulei daca este necesar, pana cand maro auriu si crocant in jurul marginilor,aproximativ 4 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Transferați larack pregătit. Păstrați cald în cuptor în timp cugătit blinele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se amestecă sfecla în vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.