Fritters de mere coapte este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 127 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Fritters De Mere Coapte, Fritters De Mere Coapte, și Fritters De Mere.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluat: dizolvați drojdia în lapte cald într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 5 minute sau până se spumează.
3
Adăugați 1 1/3 căni de făină, zahăr, miere, unt topit, sare și ou în amestecul de drojdie, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Zahăr
Drojdie
Sare
Ouă
4
Adăugați încă 1 cană de făină; se amestecă până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (10 minute) sau transferați într-un mixer electric cu un cârlig de aluat și amestecați 10 minute la viteză medie; adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
6
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Pentru a face umplutura: topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați mere; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
9
Adăugați suc de mere și scorțișoară. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 3 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Scorțișoară
10
Se ia de pe foc; se lasă deoparte să se răcească complet.
11
Pentru asamblare: puneți aluatul în jos. Acoperiți; lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în 12 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
12
Rulați fiecare într-un cerc de 3 inci pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți umplutura între rundele de aluat; adunați aluatul peste umplutură pentru a forma o bilă, ciupind cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
13
Așezați fritterul, cu cusătura în jos, într-o tigaie de briose de 12 căni acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu aluatul rămas și umplutura. Acoperiți și lăsați să crească 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii. Preîncălziți cuptorul la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
14
Descoperiți aluatul; coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Scoateți din tigaie; se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
16
Bateți toate ingredientele glazurii împreună într-un castron mic; stropiți peste biscuiți și serviți.