Fritters de anghinare cu sos de scufundare a zeiței verzi

Fritters de anghinare cu sos de scufundare a zeiței verzi
Fritters de anghinare cu sos de scufundare a zeiței verzi este un pescatarian garnitură. O porție conține 458 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de făină universală, pătrunjel, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Verde Zeita Scufundare Sos, Lollipops de miel cu sos de mentă zeiță verde și cartofi prăjiți, și Verde Zeita Menta Scufundare Vase.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente în procesor; amestecați până când amestecul este tocat fin. Cu mașina în funcțiune, adăugați ulei prin tubul de alimentare; piure până când amestecul este aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați crme frache; procesați până se omogenizează.
3
Transferați sosul într-un castron mic; condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Rewhisk înainte de a utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Cerneti faina si 1/2 lingurita sare intr-un bol mediu. Faceți bine în centrul amestecului de făină; adăugați bere, gălbenușuri de ou, 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de suc de lămâie și coaja de lămâie și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră și până la 2 ore. Rewhisk înainte de a continua.
3
Umpleți vasul mare cu apă; adăugați restul de 1 lingură de suc de lămâie. Folosind un cuțit mare, tăiați jumătatea superioară a 1 anghinare, apoi tăiați toate, cu excepția a 3/4 inch de tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
4
Îndepărtați frunzele exterioare dure până când doar 2 rânduri de frunze verzi fragede rămân în centru. Folosind cojitor de legume, coaja tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
5
Tăiați anghinarea pe lungime în jumătate. Folosind cuțitul de tăiere, tăiați sufocarea înțepătoare în centru; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Tăiați anghinarea pe lungime în felii groase de 1/4 inch; puneți imediat în apă cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
7
Scurgeți anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
8
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas în tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați anghinare și 1/2 cană de apă de la robinet în tigaie; se presară sare și piper. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți până când anghinarea este fragedă și apa se evaporă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se ia de pe foc și se răcește. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.
11
Tapetați foaia mare de copt cu mai multe straturi de prosoape de hârtie. Bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în aluat, apoi pliați în anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
12
Se toarnă suficient ulei de canola într-o cratiță mare pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei; încălziți uleiul la 191°. lucrând în loturi, aruncați amestecul de anghinare cu linguri în ulei; prăjiți până devin aurii, întorcându-se des, aproximativ 2 minute pe lot. Folosind lingura cu fante, transferați blinele pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
13
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
14
Transferați prăjiturile pe platou; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
15
Se ornează cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
16
Serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista