Frittata elvețiană de Bietă și fasole
Frittatan elvețian de Bietă și fasole este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 184 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de măsline kalamatan, fasole cannellini, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Frittata Elvețiană, Frittata Elvețiană, și Frittata elvețiană și șuncă.
Instrucțiuni
Așezați albușurile, ouăle, sarea și piperul negru într-un castron mare și amestecați bine cu un bici. Se amestecă jalapeno, mentă (dacă se dorește), măsline și fasole.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați bietă elvețiană și ceapă; se sotează 3 minute sau până când bietă Elvețiană este fragedă.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie; reduceți focul la mediu-mic și gătiți 10 minute sau până aproape gata.
Înfășurați mânerul tigaiei cu folie. Se fierbe amestecul de ouă timp de 4 minute sau până se rumenesc.