Frittata De Varză Înăbușită

Frittata De Varză Înăbușită
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Frittata de kale înăbușită ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 137 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, sare kosher, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kale Frittata, Kale Și Asiago Frittata, și Frittata Simplă De Varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, bateți primele 6 ingrediente (prin oregano).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Înveliți ușor o tigaie din fontă sau antiaderentă de 8 inci, rezistentă la cuptor, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se încălzește la mediu.
4
Adăugați varza și roșiile. Gatiti, amestecand, pana la cald (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
KaleKale
5
Adăugați ouăle și rotiți pentru a distribui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Se transferă la cuptor și se coace până se fixează și se încălzește (aproximativ 20 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați în pene.
DificultateMediu
Gata În42 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista