Frittata de sparanghel și păstrăv afumat
Sparanghelul și Frittata de păstrăv afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 170 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, piper, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Păstrăv Afumat Și Sparanghel, Păstrăv afumat, hrean și sparanghel umplutură vol-au-vent, și Sparanghel, mazăre și Frittatan Gouda afumat sparanghel, mazăre și Frittata gouda afumată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Gatiti sparanghelul intr-o cratita mare de apa clocotita 2 minute.
Scurgeți și scufundați sparanghelul în apă cu gheață; scurgeți și uscați.
Combinați laptele și următoarele 4 ingrediente (prin albușuri de ou) într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Se amestecă sparanghelul, 2 linguri de brânză, mărar și păstrăv.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ulei și ceapă în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie; se amestecă o dată. Gatiti fara a amesteca timp de 2 minute sau pana cand marginile incep sa se fixeze.
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până când ouăle sunt doar setate.
Se scoate din cuptor; se presară uniform cu restul de 2 linguri de brânză.
Se fierbe frittata 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute.