Frittata de porumb, Scallion și cartofi
Frittata de porumb, Scallion și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, mozzarella, cartof roșcat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina în seara asta: Frittata cu porumb, Scallion și cartofi, Frittata de porumb, șuncă și Scallion, și Frittata de cartofi-Scallion cu brânză Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti partea alba de scallions si usturoi in 2 linguri de ulei intr-o tigaie antiaderenta de 10 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați cartoful și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați porumb și sare și piper după gust, apoi gătiți, amestecând, aproximativ 1 minut pentru porumbul dezghețat sau 3 minute pentru porumbul proaspăt.
Bateți împreună ouăle, mozzarella și sarea și piperul după gust. Se amestecă amestecul de cartofi și verdele de scallion.
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaia curățată peste căldură moderatăpână când este fierbinte, dar nu fumează. Apoi gătiți frittata fără a amesteca, agitând tigaia o dată sau de două ori pentru a slăbi frittata, până când partea inferioară este aurie, dar partea superioară este încă umedă, aproximativ 6 minute.
Dacă mânerul tigaiei nu este rezistent la cuptor, înfășurați mânerul într-un strat dublu de folie. Se fierbe frittata la aproximativ 3 inci de la căldură până când partea de sus este doar setată și aurie, aproximativ 2 minute. Glisați pe o farfurie și răciți la cald sau la temperatura camerei