Frittata Cu Șuncă Cu Ierburi

Frittata Cu Șuncă Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Frittatan cu șuncă de ierburi. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 134 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, șuncă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frittata Cu Ierburi Cu Edamame, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti ouale, albusurile, arpagicul, patrunjelul, sarea si piperul intr-un bol mediu cu furculita sau sarma pana se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Topiți untul în tigaie antiaderentă de 10 inci rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie fierbinte; se presară cu șuncă și brânză. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute sau până când ouăle sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OuăOuă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Setați controlul cuptorului la fiert. Frittata se fierbe cu 4 până la 5 inci de la căldură aproximativ 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați în pene.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista