Frittata cu sparanghel și ciuperci
Sparanghel și ciuperci Frittatan este un fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 139 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, albușuri, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel și Frittata de ciuperci, Sparanghel Și Frittata De Ciuperci, și Sparanghel și Frittata de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați grătarul cuptorului la 6 inci de broiler. Preîncălziți broilerul la mare.
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă de 8 inci, rezistentă la cuptor, la foc mare.
Adăugați ciupercile și gătiți, 2 minute, amestecând frecvent. Reduceți focul la mediu-mare și adăugați sparanghelul. Gatiti in tigaie inca 2 minute.
În timp ce ciupercile se gătesc, amestecați ouăle, albușurile, arpagicul, pătrunjelul, sarea, piperul și 1/4 cană de brânză într-un castron mediu.
Adăugați uleiul de linguriță rămas în tigaie, amestecând legumele pentru a acoperi.
Se toarnă amestecul de ouă peste ciuperci și sparanghel și se reduce focul la mediu-mic. Gatiti 1 1/2 minute, ruland o spatula de cauciuc in jurul marginilor tigaiei pentru a nu se lipi ouale.
Presărați restul de 1/4 cană de brânză peste amestecul de ouă și fierbeți-l timp de 2 1/23 minute sau până când frittata se rumeneste și se umflă ușor.
Scoateți frittata din tigaie, tăiați-o în 4 bucăți și serviți-o imediat.