Frittata cu spanac și ciuperci
Spanacul și Frittata de ciuperci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 125 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de brânză ricotta parțial degresată, spanac, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este remarcabil. Încercați Spanac Ciuperci Frittata, Frittata de albuș de ou cu spanac și ciuperci, și Bacon Ciuperci Spanac Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele până se amestecă bine. Pulverizați o farfurie de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit și umpleți cu amestecul de spanac.
Coaceți timp de 30 de minute, sau până se rumenesc și se fixează.
Se lasă să se răcească 20 de minute, se taie în pene și se servește.