Frittata cu ceapă caramelizată, Pancetta și brânză de capră

Ceapă caramelizată, Pancettan și brânză de capră Frittatan este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, brânză chincvrev, brânză parmezană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frittata Cu Ceapă Caramelizată, Brânză De Capră Și Salvie, Paste Pancetta cu varză de Bruxelles caramelizată cu sos cremos de brânză de capră, și Frittata de ciuperci caramelizate la cuptor, ceapă, spanac și brânză elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci, încălziți 1 linguriță de unt și uleiul la foc mediu până când untul este topit. Gatiti ceapa in amestec de unt 20 de minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Adăugați pancetta; gatiti pana cand sunt crocante.
Scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură de picături din tigaie; adăugați 2 linguri de unt în tigaie.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, laptele, sarea și piperul cu furculița sau sârmă până se amestecă bine; se toarnă peste amestecul de pancetta în tigaie fierbinte.
Presărați 1/2 cană de brânză de capră peste amestecul de ouă. Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu spatula, astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge în jos. Evitați agitarea constantă. Gatiti 3 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate, dar inca umede; se ia de pe foc.
Presărați brânza de capră rămasă și parmezanul deasupra amestecului de ouă.
Setați controlul cuptorului la fiert. Se fierbe cu partea superioară a tigaiei la 6 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până când ouăle sunt setate și partea superioară abia începe să se rumenească. Pentru a servi, tăiați în 8 pene.